Pokeskyot !

Zapraszamy !

#1 2013-10-29 18:11:00

Przemek

Administrator

Punktów :   

Tutor.

Witam , poszukujemy osoby która podje³a by siê stanowiska Tutora.
Wymagane :
Czêste bycie online na servie.
Znajomo¶æ wszystkich komend .
Mi³y dla innych Itd...

Proszê piszcie swoje podania w tym temacie .

Zostanie wybrana 1 osoba. Max 2. Powodzenia. !!!

Przedstawcie siê :
Imiê : .......
Nick w Grze : ......
Ile macie lat : .........

#2 2013-10-29 18:21:33

Loaserman

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: Tutor.

Zg³aszam siê !
Nick : Loaserman
Imiê : Fabian
Lat : 16

Znam siê na ortografii i na grach . Przyk³ad pokemony takie jak Tibia     Np. Gdy kto¶ napiszê na Helpie lub Game - Chat , ¿e sprzeda domek , pokemony lub co¶ innego to pogonie go na Trade , bo w koñcu tam trzeba pisaæ oferty . Je¶li kto¶ siê zapyta na Helpie : Gdzie expiæ lub ile warty jest jaki¶ pokemon , to ja pogonie go na Game - Chat , bo w koñcu tam powinno siê o to pytaæ . Na Helpie mówimy tylko : Gdy znajdziemy jakiego¶ buga , gdy my siê zbugujemy lub bêdzie jaki¶ problem /

Komendy znam prawie wszystkie jeszcze siê ich douczê do koñca .

Jestem mi³y dla innych : Odpowiem na ka¿de pytanie , po¿yczê co¶ i dam pokemona jak bêdzie trzeba

Online na serwie jestem praktycznie ci±gle / Tylko oczywi¶cie ta szko³a , ale tak to bêdê pomaga³ w godz tych godzinach : 7.00 - 7.40  i 14.30 - 22.30 , no mo¿e najpó¼niej 23.00    By³oby do pó¼na , ale szko³a to szko³± xD

Ostatnio edytowany przez Loaserman (2013-10-29 18:58:57)

#3 2013-10-29 18:32:07

Therader

U¿ytkownik

Punktów :   

Zg³aszam siê tak¿e.
Nick: Therader

Znam siê na pokemonach jak na w³asnym ciele. Znam komendy (prawie all) bo mia³em ju¿ na innym serwerze amina i wiem kiedy u¿ywaæ co i jak. Online jestem prawie codziennie i wiem ¿e jak kto¶ napisze na Gc np Sell Gyarados to wyganiaæ na Trade. My¶lê, ¿e jak dostanê szanse to j± wykorzystam i najwa¿niejsze jest pomaganie graczom.

Imiê: Dawid
Nick w grze: Therader
Miejscowo¶æ: Kraków

Ostatnio edytowany przez Therader (2013-10-29 18:51:34)

#4 2013-10-29 18:36:05

Kwasior

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Witam.

Nick: Kwasior.

Chcia³bym siê zg³osiæ na to " stanowisko " Za i przeciw: Za: Znam siê na pokemonach ( mam tak¿e do¶wiadczenie w Administracji podobnych serverów "Nazw nie bd wymienia³ nie chce robiæ reklamy" ) Jakby co mogê napisaæ na PW do Przemka a co do do¶wiadczenia : 2x Game Master , 1 raz Tutor. z wszystkich 3 roli zrezygnowa³em ( Poniewa¿ znudzi³y mi siê tamte server'y ) Ten mi siê nie nudzi ..  Poniewa¿ jestem pracowity i chcia³ bym uczestniczyæ w rozwoju server'a.
Co do komend: Znam Wszystkie !
Czas grania najczê¶ciej 13:00/14:00 do 1:00 / 3:00 to zale¿y .... od tego czy zmêczenie daje siê we znaki...
Hmmm , co do tego czy jestem mi³y ... Powiem tak : " Jestem mi³y dla osób które s± dla mnie mi³e " Ale je¶li bym dosta³ szanse u was popracowa³ bym nad tym

Imiê: Krystian.

Z góry dziêkuje.                               

Kwasior.

Ostatnio edytowany przez Kwasior (2013-10-29 18:37:43)

#5 2013-10-29 19:32:30

Degie

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Imiê : Adrian
Nick w Grze : Degie
Ile macie lat : 17, w styczniu bêdzie 18.
Jestem pomocny i gram czêsto, bardzo czêsto. Tynek raczej powinien wiedzieæ bo z Nim raz czy dwa po nocy siedzia³em i gadali¶my na VT. Gadali¶my nawet o tym stanowisku dla mnie. Komend nie umiem, ale jestem pomocny jak ju¿ napisa³em. Nauczyæ siê przecie¿ ich mogê, a najlepsz± nauk± jest praktyka.  Wiele osób na serwerze mnie zna, a raczej widzia³o albo chocia¿ raz pisa³o. Lubiê wyci±gn±æ pomocn± d³oñ do gracza, który jest nowy itp. Je¶li siê zwraca grzecznie w stosunku do mnie, graczy czy administracji. Nie odmawiam pomocy.
Tak jeszcze o sobie dodam, ¿e jestem uczniem Technikum na kierunku Informatycznym. Mogê pomoc a to na stronie itp. No to by by³o na tyle chyba z mojej strony.
Ps: dodam jeszcze, ¿e jestem na nieustannym kontakcie na GG które mogê podaæ na rzecz graczy jakby mieli pytania dotycz±ce serwera.
Dziêkujê za rozpatrzenie mojego zg³oszenia nawet je¶li odpowied¼ na niego bêdzie Negatywna

#6 2013-10-31 13:35:17

Kostuch

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Imiê: Patryk
Nick w Grze: Gress
Na pokemonach najwiêcej by³bym oko³o 8 godzin z tego 5 na pewno.
Komendy znam jeszcze z poprzednich servów tylko dla tutora nie gm.
Ortografie znam zawszê piszê ze znakami : ±,æ,ê itd.
Zale¿y mi na tutorze wcze¶niej by³em jeszcze na 2 servach tutorem.
By³bym dumny gdybym tu dosta³ tutora bo my¶lê ¿e zaszed³bym daleko i mam nadziejê ¿e tak siê stanie.

Stopka forum

RSS